Zoals beloofd……de bollen zijn binnen!

Dag lieve tuinvrienden,
Vroeger werd altijd gezegd: ” Je kunt altijd nog zakkiesplakker worden”. Wat daarmee precies werd bedoeld weet ik eigenlijk niet, het was vast niet erg vleiend. Gisteren was ik ” zakkiesplakker”. Wat hebben we hard gewerkt om alle bollen netjes te verpakken, naam erop, dichtplakken en in de doos. Nog bedankt Gerda, voor je hulp.
Nu staan de bollen, met mooie foto erbij, netjes in de schuur. Klaar om door jullie bewonderd te worden! Dus vergeet het niet, nu is alles nog te koop.
Ik had beloofd een berichtje te plaatsen als de bollen er zijn, bij deze dus. Kijk op de website onder de letter B van Bollen.  Bekijk via deze link het complete Bollen Overzicht 2022

En……..we hebben weer rozen! Heel veel rozen! Het staat er zo mooi bij. Je hebt nu de gelegenheid om bij bijna alle rozen op bloem ( ze bloeien weer!) uit te zoeken. En te ruiken…..mmmmmm, sommige geuren de tent uit. Wie in het voorjaar net te laat was voor Rosa Westerland, ik zeg verder niks. :-). Spring maar snel op de fiets. Een aantal heb ik al aangeklikt op de website, de nieuwe soorten zullen snel volgen. Er zijn dus meer soorten dan je nu op de website ziet.

Verder zijn we gewoon lekker bezig. Veel aanloop uit het hele land door het artikel in de Groei en Bloei. Geweldig dat mensen de moeite en tijd nemen om de kwekerij te bezoeken. We lopen weer de hele dag te blozen van de complimenten die we krijgen. We zouden er haast van naast onze schoenen gaan lopen. Haha, nee hoor. Zo zitten we niet in elkaar.

Ik geniet op het moment van alle zaaibakjes met vaste planten die prachtig opkomen en groeien. Ben alweer druk aan het verspenen. Sommige staan alweer buiten door te groeien! In juli gezaaid en nu al mooie planten die straks prachtig afgehard zijn. Kan niet wachten om later al dat moois op de kwekerij te zetten.

Geniet nog even van de mooie nazomer, tot nu toe gaat het goed, heerlijk weer om in de tuin te werken. Wat een zomertje!

Veel groeten, tot snel op de kwekerij, Marcel en Margriet