We zijn er weer

Hallo allemaal,

Heerlijk om even uit te puffen. We hadden het weekje wel uitgezocht! Warm en zonnig, gelukkig werden de planten zeer goed verzorgd zodat we zonder zorgen konden genieten.
Nu zijn we net de twee hittedagen door. ( we konden meteen weer aan de bak met de sproeiers). Planten vinden hitte helemaal niet fijn, ze reageren erop door blad te laten vallen en verdamping te beperken. Dat blad groeit ook weer aan, geen zorgen. Ik ben in ieder geval blij dat we nu weer in de normale zomertemperaturen zitten. Dat is voor de planten het beste.
Maar wat staat alles er mooi bij! Oh, de eenjarigentuin, alles bloeit en groeit, zoveel kleuren en bloemen, het is echt prachtig. De Dahlia’s hebben zich ook aangesloten en bloeien volop. Het is nu op zijn allermooist. Kom genieten van de zomer, je bent welkom om even neer te zakken op een van de stoelen die klaarstaan. Rustmomentje. Vlinders en bijen op de bloemen. 
We zijn heel tevreden met de plantvakken die we in mei ( wat lijkt dat al lang geleden!) hebben aangelegd. Goed besluit. 
Welkom op de kwekerij! We gaan de zomer uitbuiten en genieten van alle mooie dagen. Tot snel, Margriet.