Voorpret voor de plantenmarkt

Vanmiddag, na het harde werken, even naar Gerda gesjeesd. U weet wel, daar is zondag de Plantenmarkt. Samen heerlijk in het zonnetje het leven besproken. Daarna alle planten van Gerda bekeken. Veel ooohh’s en aaaahh’s ? “ Wat is die bij jou al groot!” en…”Wat een mooie kleur, die zie je niet vaak!” Wat hebben we er samen zin in. En ik kan u verzekeren, de keuze is reuze. We hebben even afgestemd wat er al staat. (heel veel!). Ik neem weer andere planten mee zodat het assortiment groot is. We weten nu al dat het gezellig wordt, net als andere jaren. We zijn zo blij dat het weer mag! Kom kijken wat er staat. Neem een kopje koffie op het terras en een lekkere appelpunt. Kom gewoon genieten in een mooie tuin waar ook nog eens mooie planten te koop zijn!
Mijn haar zit in ieder geval goed. Dank je Ger. Het groeit net zo hard als de planten. Gelukkig geef jij me een por als de schaar erin moet. ??

Fijne Koningsdag, we zijn open. Ik ga , zoals jullie weten, eerst even naar de leuke vrijmarkt in ons dorp. Wat vind ik het fijn dat ook dàt weer kan. Dus niet meteen om 11 uur voor het hek staan. Laat me even genieten. Tijd genoeg tot 16.00.
Tot snel allemaal! Veel groeten, Margriet