Verslag Plantenmarkt 7 mei 2023, editie 10

Lieve allemaal,

In de afgelopen week werden door zowel Gerda als ikzelf alle weersites gecheckt. En de vooruitzichten werden steeds somberder. Voorspelling 7 mei: Vet regen, grijze wolk, geen zon op onze jaarlijkse feestdag, de Plantenmarkt. En hoe ging het in het echt? In de ochtend vertrokken we met een volle aanhanger en auto naar Robin en Gerda. Temperatuur okee, gelukkig geen wind maar bewolkt. In de tuin van Gerda werd het steeds beter. De zon brak door, de vestjes konden uit, de mensen waren blij, het terras kon gebruikt worden, het was gewoon top! We hebben echt een fantastische dag gehad!  Echt onvoorstelbaar!  Om half drie ’s middags kwam er wel een plensbuitje maar toen waren we al zo blij, dat deerde niet meer.
En wat hebben we veeel mensen gezien. Wat enorm leuk dat jullie allemaal even kwamen kijken, genieten van de mooie tuin, de lekkere koffie en appeltaart ( bedankt Christien en Tineke!) en natuurlijk de planten.  Het was druk, heel druk. En heel gezellig!
Dank aan Robin en Gerda die deze dag alle mensen in hun tuin ontvangen. Het kost van tevoren veel werk om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en dat is ook nu weer heel goed gelukt. Robin kan nu zijn grasveld weer bijzaaien om het looppadje eruit te halen. ?
Veel mensen hadden iets mee, een plantje, een kadootje, zaden, voor al deze mensen: Bedankt! In de drukte ( ohhh, het was druk) hadden we soms geen tijd om even uitgebreid te praten. Maar neem van me aan dat we dat enorm waarderen.
Ik ga afsluiten. Het is mooi geweest voor vandaag. Morgen weer door op de kwekerij. Alles terugzetten, kratten opruimen, terug in het gewone ritme. Jammer dat het weer voorbij is. Volgend jaar weer!

Tot snel, Margriet.