Update Margriet 24 sept 2021

Lieve allemaal,
Weten jullie nog, het voorjaar? De enorme kleuren van de bollen in onze voortuin en het superschattige tulpje met blauw hartje? Wat hebben we erboven gehangen en ohhh’s en ahhhhh’s laten horen. Steevast werd mij de vraag gesteld: Verkoop je die ook?
Maar ja, in maart/ april verkoop je geen voorjaarsbollen, dat doe je in oktober.
Ik heb echt mijn best gedaan om de allermooiste voorjaarsbollen op de kwekerij te krijgen. Vanaf ongeveer de eerste week van oktober zijn ze voorradig. Dus kom nog even bollen halen, vorig jaar had ik ook al diverse soorten en die waren snel op!
Ik zal op de website aangeven welke soorten er te koop zijn, moet nog even nadenken hoe ik ze er op zal zetten. Waarschijnlijk ergens onder de B van Bollen. Dus hou dat even in de gaten, ik hoop dat in het aankomende weekend te doen.
Zoek alvast dit tulpje maar eens op ( de langste naam bij een tulpje……) Tulipa humilis Alba Coerulea Oculata –>. Als je deze ziet wordt je hebberig!
Tot snel, vergeet de bollen niet te planten anders heb je volgend voorjaar weer spijt!