Tuinadvies Margriet

Ontwerp, reorganisatie en advies voor uw plantenborder of complete tuin.

Vindt u het moeilijk om de ruimte in de tuin goed in te delen en dan ook nog de juiste plant op de juiste plek te zetten?

Na jaren ervaring en advies geven aan alle bezoekers van de kwekerij heb ik het in 2019 officieel gemaakt, Tuinadvies Margriet was geboren! U kunt mij benaderen voor een ontwerp, beplantingsplan of een sessie waarbij ik ideeën opper en een snelle schets maak. Voor elk wat wils.

De prijs van een ontwerp of beplantingsplan hangt nauw samen met het aantal vierkante meters. Benader mij gerust om te informeren naar de kosten.
Op verzoek neem ik u alles uit handen en lever ook de planten, struiken en bomen die in het beplantingsplan staan. Dat alles wordt ruim voorzien van tips, begeleiding en advies.

Een eerste kenningsmakingsbezoek is gratis. In dat bezoek luister ik heel goed naar de wensen van de klant en maak vervolgens een ontwerp dat daarbij goed aansluit. Uiteraard wordt dat alles gepresenteerd en goed doorgesproken.

Ik kan u in contact brengen met mensen die bestraten of andere werkzaamheden in de tuin die u zelf niet kunt doen. Het aanplanten van de planten kan u ook uit handen worden genomen.
Kortom, er is heel veel mogelijk. Loopt u rond met plannen maar komt u er niet uit, mail of bel gerust.

Op naar een mooie tuin! Zet de eerste stap vandaag. Ik help u graag!