September, plannen maken!

Daar zijn we weer!

We hebben genoten van de 6 dagen vakantie. Zoveel gedaan dat het wel twee weken leken. Ik moest woensdag, kwekerij weer open, nog even op aarde landen.  Om 11 uur ging het hekje weer open en kwamen jullie gezellig planten kopen. Heerlijk weer, zonnetje, niet te warm en in de nacht 20 mm regen, het kon niet mooier. Heerlijk hè, de regen!
Op de kwekerij kun je nu heel goed zien wat aantrekkelijk is in de nazomer. De grassen, de Heleniums, Anemonen, doorbloeiende Geraniums, het silhouet van de uitgebloeide Sanguisorba’s blijft ook prachtig om te zien. Er is nog zoveel moois!
Binnenkort komen de bollen, vergeet het niet. Als je ze in okt/ nov in de grond stopt, heb je in de winter/ het vroege voorjaar al bloei. 
Altijd leuk om groepjes te verdelen over de borders. 
De bollen komen binnenkort op de website, je kunt vast een verlanglijstje maken. Onder de letter B zal ik alle soorten bollen plaatsen. Dus check af en toe even of ze er al op staan. Ik zal ook een bericht plaatsen als het zover is.
Het is deze week feestweek in Sint Pancras. Nazomerfeesten. Op vrijdag 9 sept is er een nazomermarkt van 15-21 uur. Leuk te combineren met een bezoekje aan de kwekerij. 
Veel groeten en tot ziens op de kwekerij! Marcel en Margriet.
Floriade sept 2022