Plantenmarkt 5 mei 2024, verslag

Beste allemaal!

Het is maandagochtend, gister was ons jaarlijkse feestje, de Plantenmarkt. En een feest was het! Wat hebben we een geweldige klantenkring. Of eigenlijk zou je het ook vriendenkring kunnen noemen. Zo voelen we dat wel.
In de vroege ochtend, die nog best een beetje frisjes was, kwamen Robin en Gerda om de laatste puntjes op de i te zetten. Intussen snel de kassen water geven, ik had al het vermoeden dat ik daar de rest van de dag geen tijd meer voor zou hebben.
Vervolgens kwamen Tineke en Christien die heerlijk koffie gingen zetten en appelpunten snijden. Ook Christa rolde binnen om haar tafel met bioprodukten mooi te maken. Om ongeveer kwart over tien dronken we samen een kopje koffie (met een punt) en vroegen we ons af of er veel mensen zouden komen. Nou, dat hebben we geweten! Om half elf stonden er ineens massa’s mensen op het erf en zo begon de leukste dag van het jaar!
Van half elf tot ver over drie uur bleven jullie komen, er werd heerlijk uitgezocht en gekocht, er waren leuke gesprekken en heel veel bekende gezichten. We hebben genoten! Wat een aandacht, wat een leuke dag en niet te vergeten: Wat troffen we het met het prachtige weer! Elke keer als ik even naar ons huis liep, zat het terras vol met gezellig pratende mensen, ik werd er zo blij van.

Lieve mensen, we hebben genoten van een prachtige dag. Bedankt daarvoor.
Alle dank aan de mensen die de hele dag hebben geholpen: Gerda, Robin, Tineke, Christien en Christa.
Na de markt hebben we nog heerlijk nagepraat en gegeten, alle mensen die daarbij waren: Bedankt voor de gezelligheid!

Nu weer verder. De kwekerij is redelijk geplunderd, we gaan alles weer mooi recht zetten en bijvullen. Zodat jullie de komende tijd weer heerlijk planten kunnen uitzoeken. Want dat is en blijft natuurlijk ons doel: Mooie vaste planten en bijzondere eenjarigen kweken.

Wees welkom op de kwekerij! Veel groeten, Margriet en Marcel.