Op naar de lente

Dag lieve tuinvrienden!

Jullie dachten natuurlijk al: Waar blijft ze, ik heb zin om de tuin in te gaan!
Rustig aan, rustig aan, het is nog winter. Februari pas. Je zou het niet zeggen als je ons hier bezig ziet, wat zijn we veel aan het oppotten en neerzetten. De planten laten al groei zien, het zit eraan te komen. Nog even geduld!
Er komen weer prachtige nieuwe soorten aan. We zijn los gegaan in de Sanguisorba’s, ik denk dat we wel 15-20 soorten hebben staan. Fantastische planten.
Verder zijn we de verkooptafels weer aan het vullen, dat geeft lege kratten en dat moet ook, er komt heel veel nieuws aan dat allemaal weer een krat nodig heeft. Marcel is de voorraad aan het reorganiseren, we zetten het iets efficiënter neer zodat we meer kwijt kunnen.
De rozen zijn bijna aan de beurt, voeden en snoeien. Ik heb de eerste krassen alweer op mijn handen staan. Er staan er al veel op de website, Marcel gaat daar nog een foto bijzetten, zoek hem tot die tijd even op Google. Er komen er nog meer bij.
Elke maand deel ik mijn zaaiperikelen met jullie in de Groei en Bloei. Er zijn nu twee artikelen geweest in 2023 en dat merken we! Mailtjes, appjes, telefoontjes. Iedereen heeft zin om te beginnen! Leuk hoor, al dat contact met mensen in het hele land.
Ergens rond de 21e maart gaan we weer open. Check de website, daar wordt het vermeld. Wij werken intussen hard zodat alles er straks prachtig uitziet.
Nog heel even, dan zien we elkaar weer! Veel groeten, Margriet.