Mooi weer! Tijd voor de eenjarigen!

Lieve allemaal,

Zoals beloofd in het vorige bericht gaat dit bericht over zon, lente en warmte. Wat hebben we er naar uitgekeken!
Die laatste gure week vond ik écht zwaar. Zo’n zin in warmte en zon, zin om de kassen leeg te trekken en ruimte te maken. Maandag zijn we direct begonnen met veel, heel veel planten buiten te zetten. Het kan! De nachttemperaturen blijven rond de 10 graden, precies goed om de planten mooi af te harden. Daar krijg je stevige planten van.
Ik ga nu ook op de website alle eenjarigen die klaar zijn, invoeren. Deze week zul je bij de E op de website steeds meer soorten gaan zien. Als het op de website staat, zijn de planten klaar voor de verkoop. En op voorraad. Het kan snel gaan met de eenjarigen, dus wacht niet twee weken als je een bepaalde soort graag wilt.

Op zondag 5 mei is onze plantenmarkt. Dan staat alles echt rammetjevol met bloemetjes en eenjarigen. En vergeet niet dat we ook nog een kwekerij vól met vaste planten hebben.
De weerberichten zien er heel goed uit! Niet te warm en zeker niet koud. Een aangename 17 graden met een zonnetje. Perfect om even op ons terras te zitten en bij Tineke en Christien een kopje koffie of thee te nemen. Met appeltaart!
We hebben er zin in en zijn keihard aan het werk om er een heel gezellige dag van te maken. Welkom van 10.30 tot 15.00!

Nu snel weer naar buiten, genoeg te doen, geniet van de zon en graag tot 5 mei!
Veel groeten, Marcel en Margriet