Kom meegenieten

Beste tuin- en plantliefhebbers!
Dit weekend is er weer een open tuinen en kwekerijenweekend van de Groene Route. Wij doen daaraan mee op zaterdag van 11-16 uur. Kom meegenieten van alles wat in bloei staat. En dat is heeeeeel veel!

Voor de andere tuinen en kwekerijen: Kijk vooral eerst even op de website van de Groene Route. Vanwege de Coronacrisis doen sommige tuinen dit jaar beperkt mee. Op de website staat dat precies aangegeven. Voorkom teleurstelling en lees het goed door.

Hier op de kwekerij gaat alles voorspoedig. Ik ben alweer aan het zaaien voor volgend jaar. De voorraad is nog nooit zo netjes geweest, alles is doorgewerkt, onkruidjes gewied, planten gedeeld waar nodig, kratten aangeschoven en leeg gemaakt…..Het geeft een goed gevoel als ik er naar kijk. De planten zien er prachtig uit.
In de tuin is de hortensiaborder adembenemend mooi. Zo groot, zo veel bloemen, pluimen, het is echt een plaatje. De stoelen staan klaar om even uit te puffen als u daar zin in heeft.

De eenjarige planten zijn eigenlijk (op een paar na) uitverkocht. Alles is weg. Fantastisch! Ik hoop dat jullie genieten van maandenlang veel bloemen, blijf goed de uitgebloeide bloemen wegknippen dan duurt de bloei het allerlangst.

Kom genieten van alle mooie bloemen, dahlia’s, eenjarigen in de border, hortensia’s en onze klimmuur met Suzanne met de mooie ogen die al behoorlijk op weg is naar boven. Welkom!

Veel zomergroeten, Margriet.