Juni: zomer !

Wat zijn we ineens verwend met dat heerlijke warme weer! Wat groeit alles hard! De eenjarigen border waar ik de vorige keer nog mee bezig was, is al helemaal dichtgegroeid en veel bloeit al!
De Dahlia’s krijgen al knoppen, kortom, het is zomer!
Als ik dit schrijf, hebben we net heerlijke regen gehad. Een keertje niet starten met sproeien, fijn is dat. Regen is altijd het beste.

Op de kwekerij is het natuurlijk druk. De grote zomerbloeiers verkochten als een TGV en we zijn bij sommige soorten al aan de derde lading bezig. Ik blijf gelukkig altijd doorstekken tot niemand ze meer wil hebben. ? Dat moment is nog lang niet aangebroken, over 3 dagen begint de zomer pas en die duurt drie maanden. Nog veel tijd om bloemen te planten en jullie doen dat massaal. Ik hoor al terug hoe groot de diascia’s zijn en hoe mooi ze staan te bloeien. Ik krijg al foto’s van eigengeplukte boeketten. Hoe snel kan het gaan!
Let nog even op de bijzondere Cosmea Apricot Lemonade. Zoek hem op en bekijk het plaatje. Mooi he? Echt exclusief alleen hier te krijgen.

De tuin is nu een plaatje. De rozen bloeien! Voor het eerst in de nieuwe border. Zo kun je echt kijken welke kleur het is, hoe hij er uit ziet. En het is mooi! Burgundy Ice is echt een knaller. En de tweekleurige rozen zijn zo apart!
Kom het maar bekijken, welkom op woensdag, vrijdag en zaterdag van 11-16 uur.
Tot snel, veel groeten, Margriet.