En april blijft koud…….vervolg

Beste allemaal!
Een snel nieuwsberichtje over de eenjarigen. Iedereen wil het liefst gisteren de potten en bakken vullen met bloemetjes. ( ik ook!)
Maar let alsjeblieft goed op. Tot en met maandag ( 26 april) worden nachten van 1-2 graden voorspeld. Dat is te koud om de bloemetjes buiten te zetten. Na maandag gaan we weer kijken. Ik vind het wel lang duren……maar eerlijk is eerlijk, officieel mag het pas na de ijsheiligen. Een kleine opmerking: Diascia kan wel wat kou hebben. Dus die begin ik zo zoetjes aan wel te verkopen. Met uiteraard de opdracht dat je ze in een koude nacht even in de schuur moet zetten.
Bovenstaande geldt voor de eenjarigen. De bloeiers, de planten die in een seizoen je tuin transformeren tot een lusthofje. ?

De vaste tuinplanten kunnen gewoon geplant worden, die staan zomer en winter buiten en zijn keivast. Nog even geduld…….. als ik zie wat er allemaal in de kassen staat, help! Er komt zoveeeeeel moois aan!

Veel groeten, tot snel, wij dekken vlijtig af in de koude nachten en zien het elke dag steviger en groter worden. Dat wordt mooi!

Margriet.