De kop is eraf !

Beste tuinliefhebbers,

Hèhè, eindelijk konden we weer. 18 maart ging de kwekerij weer open, het was alsof jullie achter het hek hadden liggen wachten.
Gezellig hoor!  Waar we weer allemaal aan moeten wennen is dat het nog steeds maart is. En eigenlijk best koud. En nat. Van mij mag het nu wel een beetje aantrekken hoor. Ik zie dat we vrijdag en zaterdag nog even op de kiezen moeten bijten. Regen. Daarna wordt het droger, zonniger en ook wat frisser. Maakt niet uit, zon, zon, zon graag. Dan gaan al die planten die nu alleen een sterke groeipunt laten zien ook eindelijk eens bovenduiken. Al dat zwart, daar word je toch ook niet blij van. Het gaat goed komen hoor, over drie weken weet ik niet eens meer waar ik het over had, zo groeit alles dan. 
In de komende weken gaan we heel veel planten naar de kwekerij brengen, die zijn dan klaar. Echt zoveel soorten dat het me nu al duizelt. Let dus goed op de website, er zal veel nieuws worden ingevoerd.
En hoe is het met de eenjarigen? De bloeiers, de pottenvullers, de snijbloemen? Ohhhhhhh, je moest het eens zien. Al die kiemende planten. Er is al veel verspeend. Kassen staan al vol. Ze moeten nog eventjes wachten tot de kans op vorst weg is. Weet je nog, de Ijsheiligen. (Half mei) Ik tel de weken. Hier aan de kust kunnen we iets geruster zijn. Zo eind april beginnen we zachtjes aan met de verkoop van de eenjarigen die tegen een stootje kunnen.
Er wordt hier lekker gebuffeld, neem dat van me aan.
Op 7 mei is onze Plantenmarkt in de tuin van de fam. Sirre. Vergeet het niet, zet het in je agenda. Altijd zeer gezellig. Alle info vind je op de website.
Tot snel in de zon, groet, Margriet