De datum is herfst, de zomer duurt voort

Dag beste allemaal!

Wat een heerlijk weertje blijft het hè? We kunnen het merken hoor, op de kwekerij. We zijn zelfs nog aan het sproeien.
De planten staan er prachtig bij en schieten van schrik in een tweede of zelfs derde bloei. Natuurlijk merken we ook dat het herfst is, er beginnen wat blaadjes te vallen en sommige soorten beginnen rustig af te sterven. ( om volgend voorjaar weer in volle kracht boven te komen). Oktober is een uitstekende maand om te planten. De grond is warm, de planten wortelen zeer vlot. Dus mocht u plannen hebben, oktober is een goede maand!
De bollen zijn zeer populair. Leuk dat jullie zo goed reageren op de berichten dat de bollen te koop zijn. Er zijn zelfs al soorten uitverkocht! 
We zijn nu al druk bezig met de kweek voor volgend seizoen. Een kwekerij is vooruitzien. Zaaien, stekken, scheuren, verspenen, het houdt nooit op. Echt mooie soorten, ik zit me nu al te verkneukelen over al die leuke planten die eraan komen.
Voorlopig zijn we nog open, het wordt al vaak gevraagd maar het seizoen loopt echt nog door tot eind oktober. Vanaf eind oktober kijken we een beetje hoe de weersvoorspellingen zijn. En dan besluiten we of we nog open zijn of niet. Kijk dus altijd even op de website.
Geniet van dit mooie begin van de herfst, laten we hopen dat we nog een tijdje dit heerlijke weer houden! 
Tot ziens op de kwekerij, veel groeten, Marcel en Margriet.