Cosmea Cupcake en bestellen…….

Lieve mensen,  Cosmea Cupcake – Kwekerij Margriet
Ik weet niet wat me overkomt!
De Cosmea Cupcake, ohhhhhh. Ik krijg niet anders dan mailtjes. En allemaal willen ze de Cupcake. Ik snap het, hij is ook zooooo mooi! En niet te krijgen, ook dat nog. Behalve hier.

We gaan het anders doen. Ik zet geen, ik herhaal……GEEN cupcakes klaar op bestelling. Ik zou er een dagtaak aan hebben. En ik wil toch ook echt die prachtige Baptisia Grape Taffy oppotten, en wat dacht je van de mooie Gillenia trifoliata….geen tijd, ik hol achter Cupcakes aan.?
Dus……..wil je de Cupcake in je tuin? Kom dan gezellig langs op de kwekerij. Mail mij niet. Ik zet hem echt, echt niet meer klaar. Ik moet streng zijn. Ik kom gewoon niet meer toe aan mijn werk.

Om het nog erger te maken, kijk eens naar de Cosmea Apricot Lemonade? Cosmos Apricot Lemonade – Floret Flower Farm
Jawel, die komt er ook aan. Schroeven aangedraaid en gewapperd met de creditcard. Dit jaar een aantal……volgend jaar plenty! Hoe vinden jullie hem? Mooi he? Dat wordt nog wat…….want ook deze zal een lieveling worden. Dat is zeker!

Nou ja, jullie snappen het. Eenjarigen en met name de Cosmea Cupcake mogen niet besteld worden. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Inmiddels staat hij actief op de website dus elke internetter vindt hem nu. Help!

En weer zitten we in de spagaat tussen begin mei, voorspelde mooie temperaturen en de ijsheiligen. Haha, lees mijn bericht van vorig jaar rond 15 mei. En weer, weer denk ik: Het kan wel…..het blijft mooi. Ik ben een rasoptimist!

Tot snel, see you, Margriet