Corona crisis

Inmiddels zijn de Corona eisen wat ruimer geworden.

We moeten nog steeds voorzichtig zijn. We houden nog steeds 1,5 meter afstand van elkaar. Er is geen maximum meer aan het aantal mensen op de kwekerij, maar gelukkig komen de bezoekers niet allemaal tegelijk.

Houd afstand van elkaar. Als het erg druk wordt kan ik u vragen even te wachten op het terras van het erf.

Er is ook de mogelijkheid om op afspraak planten te komen halen. We zetten dan de planten klaar en rekenen af met pin of overboeking. Op de website kunt u de planten uitzoeken en een verlanglijstje maken.

We proberen zo veilig mogelijk te werken. U kunt gelukkig op ons erf een vrij groot rondje lopen door de tuin als u even moet wachten. Frisse lucht genoeg.

U kunt van ons verwachten dat wij schoon werken, vaak de handen wassen en onmiddellijk sluiten als een lid van ons gezin verkouden is.

Wij vragen van u om NIET naar de kwekerij te komen als u of een van uw gezinsleden verkouden is, koorts heeft of besmet is met het Corona-virus. Logisch, lijkt me.

Intussen trekken de planten zich nergens iets van aan, het is eigenlijk ook wel troostvol dat de natuur onverschrokken doorgaat, de koolmeesjes nestelen en de tuin steeds groener wordt. Laten we goed om elkaar denken en ons houden aan de regels van social distancing. Het zal een raar seizoen worden, dat staat vast.

Veel groeten, Margriet