Bestellingen mailen of appen

Lieve allemaal,

Het is op dit moment erg druk. Er wordt gekweekt bij het leven, de website wordt bijgewerkt ( er verdwijnt heel veel om straks weer rap terug te keren) en we gaan weer open!
Ik heb besloten dat er in maart, april en mei geen bestellingen meer kunnen worden gedaan via de mail of app. De aller, allerdrukste maanden.
Als je graag iets wilt, kom langs als we open zijn. Het klaarzetten van bestellingen neemt zoveel tijd dat ik aan noodzakelijk werk haast niet toe kom. En…….je komt toch langs om het op te halen. Kun je net zo goed meteen de planten zelf pakken van de tafels, ja toch? Ik geef jullie dus zelf een stukje werk terug. Het is even noodzakelijk.
Zo kan ik meer tijd steken in het opkweken van al die mooie soorten, geen bestellijsten meer in mijn achterzak en kratjes in de voorraad die staan te wachten op de nieuwe eigenaar. Dat geeft mij al zoveel rust, ik ben nu al blij.
Dus: in de drukste maanden geen bestellingen doen via mail, app of telefoon. Gewoon lekker langskomen tijdens de openingsdagen en uitzoeken.
Dat was het! Tot snel, groet, Margriet